ROBOROCK SIRI S8 PRODUK ROBOT VACUUM CLEANER REVOLUSI TEKNOLOGI TERKINI

Baru-baru ini AlongMurni (AM) berkesempatan untuk hadir ke Pelancaran ROBOROCK SIRI S8. Sempena Hari Raya AidilFitri yang akan datang, ROBOROCK telah melancarkan barisan produk baharunya yang dijangka akan meningkatkan lagi permintaan di pasaran Malaysia.

PERIHAL ROBOROCK

ROBOROCK memberi komited terhadap inovasi dalam menyelidik, membangun dan menghasilkan pembersihan rumah peranti, terutamanya ROBOT VACUUM CLEANER, tanpa wayar dan basah/kering. Setiap produk ROBOROCK ada telah direka bentuk dengan fokus untuk menyelesaikan masalah yang tulen, supaya pelanggan ROBOROCK boleh menjalani kehidupan yang lebih baik. Pada masa ini, ROBOROCK tersedia di lebih 40 negara, termasuk Malaysia, A.S., Jerman dan Perancis. Syarikat itu beroperasi di empat lokasi, dengan pejabat di Beijing, Shanghai, Shenzhen, dan Hong Kong.

“Apabila ROBOROCK pertama kali dilancarkan di Malaysia pada 2019, matlamat kami adalah untuk menyediakan kemudahan penyelesaian untuk mereka yang menghabiskan banyak masa di rumah dan memerlukan produk yang membantu mereka dengan mudah dan kurangkan jumlah pembersihan yang perlu mereka lakukan,” kata ENCIK ELVIS WANG, PENGARAH JUALAN LUAR NEGARA ROBOROCK.

“Kami menjangkakan industri ini akan terus berkembang pada tahun-tahun akan datang, didorong oleh peningkatan pembandaran, peningkatan pendapatan boleh guna, dan trend yang semakin meningkat ke arah rumah pintar. Sebagai jenama yang menawarkan produk pembersih vakum mewah dengan harga berpatutan, ROBOROCK akan terus mempertimbangkan mata harga, menggalakkan kesedaran pengguna, dan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang lebih daripada memuaskan.

Dengan pengenalan siri S8, yang merupakan satu lagi yang benar-benar revolusi produk daripada ROBOROCK, ia sudah pasti akan menawarkan lebih banyak fungsi dan keupayaan. Saya tidak ada keraguan bahawa kami boleh menawarkan produk yang boleh bersaing dengan antarabangsa yang lain jenama,” tambah Encik Elvis Wang.

“Kami yakin dengan pertumbuhan pasaran kami di Malaysia kerana kami tahu permintaannya produk kami. Kami berterima kasih kepada rakan kongsi kami Lazada, Shopee dan TikTok kerana mereka adalah platform e-dagang utama yang membolehkan kami mengembangkan jualan kami dengan pesat. Tahun ini, kami merancang untuk membuka kedai runcit kami sendiri untuk menyediakan pelanggan membeli-belah yang lebih lengkap pengalaman. Kami berharap dapat mengembangkan strategi perniagaan utama kami untuk memanfaatkan Pasaran Malaysia," kata Cik JOAN HU, PENGARAH ASIA-PASIFIK ROBOROCK.

ROBOROCK telah mencipta nama sebagai ROBOT VACUUM CLEANER inovatif yang sangat tinggi dipuji oleh penggunanya di seluruh dunia. Perkara penting yang menjadikan jenama berdaya saing dan menonjol dalam pasaran ialah mereka disokong oleh penyelidikan dan pembangunan yang kukuh pasukan, di mana mereka melabur banyak, dan yang terdiri daripada jurutera mahir, saintis, pakar pembuatan, dan pereka bentuk.

Pelancaran produk 2021, yang diadakan secara dalam talian menerusi pertunjukan langsung, menampilkan atlet negara Datuk Wira Lee Chong Wei dan Tan Boon Heong sebagai tetamu istimewa. Kali ini, ROBOROCK bekerjasama dengan selebriti Daphne Iking, yang berkongsi pengalamannya dengan produk itu sebagai seseorang yang mempunyai keluarga sibuk yang ingin membuat pembersihan lebih mudah, dan yang menguruskan rumah tangga dengan anak-anak yang mahu rumahnya bersih selepas tiada di tempat kerja.

"Teknologi pembersihan canggih ROBOROCK memastikan setiap sudut rumah anda adalah dibersihkan dengan teliti, menjadikan anda ruang hidup yang segar dan sihat. Ini terutamanya penting semasa musim perayaan seperti Hari Raya apabila keluarga berkumpul untuk meraikan. Dengan ROBOROCK, keluarga Malaysia perlu menghabiskan lebih sedikit masa untuk membersihkan dan lebih banyak masa menikmati percutian bersama keluarga. Terima kasih kepada kecekapan dan keberkesanannya, ROBOROCK memberi keluarga lebih banyak masa bersama," kata Encik HENRY ZHU, PENGARAH ROBOROCK GTM LUAR NEGARA.

Selama bertahun-tahun, ROBOROCK telah memperkenalkan ROBOROCK S5, ROBOROCK S6, DAN ROBOROCK S7 kepada pasaran Malaysia. Tahun ini, jenama itu bersedia untuk meningkatkan tahap dengan SIRI ROBOROCK S8, yang mempunyai kuasa sedutan yang dipertingkatkan dan berus penggelek dwi.

Siri ini boleh didapati dalam tiga model, iaitu ROBOROCK S8 PRO ULTRA, ROBOROCK S8+, dan ROBOROCK S8. Model teratas, S8 Pro Ultra menampilkan RockDock Ultra baharu sistem, yang menyediakan pembersihan mop automatik, pengosongan dan pengisian semula habuk, dan pembersihan diri. Pengeringan udara panas juga menghalang acuan dan bau pada pad mop dan dok.


Sistem Mop VibraRise 2.0 pada S8 Pro Ultra dan S8+ bergetar 3,000 kali setiap minit untuk menghilangkan kotoran dari lantai. S8 Pro Ultra juga menawarkan dua mod getaran untuk pembersihan sebaik mungkin. Semua model baharu juga menampilkan sistem baharu dengan dua berus penggelek getah, manakala sebelumnya Model ROBOROCK hanya mempunyai satu berus.

Sistem dwi baharu ini juga mampu menambah baik pengambilan kotoran sambil menangani kusut dengan lebih berkesan rambut. Ini adalah berita baik untuk sesiapa sahaja yang mempunyai haiwan peliharaan yang kandang di sekitar rumah. Apabila S8 PRO ULTRA berada dalam mod mengemop dan vakum robot kembali ke dok stesen, sistem berus dwi secara automatik menaikkan 6 mm untuk mengelakkan pencemaran silang.

Ketiga-tiga model dalam SIRI ROBOROCK S8 meningkatkan kuasa sedutan kepada 6,000Pa, menghasilkan prestasi pembersihan yang unggul. Tawaran berkualiti tinggi dari ROBOROCK ini adalah cara yang hebat untuk menjaga kebersihan rumah.

SIRI ROBOROCK S8 boleh didapati di kedai AiHome di IOI City Mall, One Utama, Mid Valley Megamall, Setapak Central Mall, Sunway Velocity, dan iGadgets Pavilion Bukit Jalil, sebagai serta di Shopee dan Lazada mulai Mac 2023. Roborock S8 Pro Ultra berharga RM5,599, Roborock S8+ berharga RM3,999 dan Roborock S8 berharga RM2,699.

Untuk maklumat lanjut, layari

FB: www.facebook.com/RoborockMY

IG: www.instagram.com/roborock_my


Post a Comment

0 Comments